35 43 66 86

Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol gør nøgler til din bolig, ejendom eller virksomhed overflødige. Adgang sker f.eks. med kort, brikker, indtastning af kode, smartphone, smartwatch eller fingeraftryk. Med elektronisk adgangskontrol kan der effektivt skelnes mellem velkomne og ikke velkomne gæster.

Det er en meget fleksibel løsning, der kan tilpasses den enkeltes behov. F.eks. kan det programmeres til kun at give adgang til bestemte personer, i bestemte tidsrum til bestemte døre.

Nøglebrikker, adgangskoder, apps, med mere kan hurtigt oprettes, ændres eller slettes efter behov.

Elektronisk adgangskontrol giver en del fordele, som ikke kun hæver sikkerhedsniveauet, men også gør adgangen  mere simpel. Spar pengene på låsesmeden og få styr på nøglerne til dine døre.

Kun fantasien sætter grænser.

Øbro Elektric ApS har leveret og installeret adgangskontrolløsninger til flere boligforeninger og er leveringsdygtige indenfor flere forskellige anlæg.

Prisen på et adgangskontrolsystem afhænger af hvilken løsning du/I ønsker. Der findes adgangskontrol systemer i alle prisklasser.

I samråd med dig afdækker vi din/jeres behov og hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Vi har ekspertise og uddannelse indenfor:

Med UniLock, kan man kombinere adgangskontrollen og videoovervågning i et f.eks. med Milestone og Siedle og dermed få et mere helstøbt anlæg.

Kontakt os for at få en snak om netop dine behov for adgangskontrol.

Unitek adgangskontrol berøringsfrie magnetlæsere

Siedle Vario adgangskontrol modulopbygget dørstation

Siedle Vario adgangskontrol til Unitek modulopbygget