35 43 66 86

BrandsikringSiemens røgmelder til brandsikring

Øbro Elektric har stor erfaring indenfor brandsikring.

Vi har ekspertise indenfor både små og store opgaver, lige fra en enkelt bolig til hele boligforeninger og offentlige bygninger.

Der findes mange forskellige løsninger og kombinationer indenfor brandsikringsområdet.

I dialog med jer, finder vi lige den løsning der passer til jeres behov.

Røgmelder

At installere røgmeldere i lejligheden eller boligforeningen, kan redde liv. Det skaber tryghed, at vide, at der er installeret godkendte røgalarmer. Røgalarmer virker ved at registrere, hvis der er røg i opgangen eller boligen. Når røgen registreres, udsender røgalarmen en høj hyletone. Derved kan man nå at slippe ud før røgen bliver så kraftig at den er livsfarlig.

Røgmeldere kan udføres som fast installation med 230V og batteribackup eller kun med batteri. I samarbejde finder vi den rigtige løsning til jeres behov.

Flugtvejsskilte

Flugtvejsskilte er påbudt i offentlige bygninger og arbejdsplaser hvis flugtvejene ikke er helt åbenlyse. Skiltene skal guide beboere og medarbejdere den hurtigste og sikreste vej ud af bygningen, hvis uheldet er ude.

Flugtvejsskiltene skal være synlige og lette at få øje på og installeres efter lovens anvisninger. Med de rigtige skilte de rigtige steder, højnes trygheden og sikkerheden.

Vi installerer og udskifter alle former for flugtvejsskilte.

Service af brandsikring

Det er vigtigt, at brandsikringsanlægget virker og er funktionsdygtigt, da det ellers skaber en falsk tryghed.

Det er af stor betydning, at servicere sine røgmeldere løbende for at sikre sig, at de er fuldt funktionsdygtigt. Røgmeldere redder hvert år mange liv.

Det er muligt at lave en aftale med os om gennemgang og servicering af jeres brandsikringsanlæg. Her gennemgås det, at materialerne er funktionsdygtige og defekte dele skiftes. Derved sikres det, at anlægget er funktionsdygtigt, skulle ulykken være ude.

Vi laver løsninger for erhverv, private og boligforeninger.

Ring til os, så finder vi den bedste løsning til brandsikring.

Argus røgdetektor til brandsikring