35 43 66 86

Galleri over dørtelefoner

På vores galleri over dørtelefoner viseres et lille udpluk af de forskellige mærker. Vi er naturligvis leveringsdygtige indenfor alle modeller, ikke kun de viste. Både når det gælder helt nye anlæg og når der skal skaffes reservedele til eksisterende dørtelefonanlæg.

Kontakt os, vi er eksperter i dørtelefoner.

Videx svartelefon

Videx deluxe plade

Vi er eksperter indenfor dørtelefoner.

Øbro Elektric servicerer mange andels-, ejer- og lejerforeninger. Det betyder, at vi har stor erfaring indenfor alle mærker for dørtelefoner og hele porttelefonanlæg. Både når der skal fejlfindes, skiftes dele og udskiftes hele anlæg.

Dørtelefonanlægget er en meget vigtig del af den elektriske installation i en boligforening. En ting, man ofte tager for givet og ikke tænker over, før det ikke virker.

Dørtelefonanlægget sikrer, at der ikke er fri adgang til opgangen. Det giver beboerne tryghed at vide, hvem der lukkes ind.

Scantron slimline

Mange mennesker er meget afhængige af at anlægget virker, for eksempel ældre, der får leveret mad og får besøg af hjemmeplejen. For dem, er det en livsnødvendighed, at kunne lukke op for hoveddøren fra deres lejlighed.

Scantron dørstation

Derfor er dørtelefonanlæg højt prioriteret hos os. Vi gør alt, hvad vi kan, for at yde hurtig hjælp til de foreninger vi servicerer, når deres anlæg driller.

Vi laver fejlfinding oppe i lejlighederne og på hele anlægget.

Vi kan udskifte defekte dele eller installere et helt nye anlæg, hvis det gamle er udtjent.

Vi skifter også navneskilet i alle former for dørtelefonanlæg. Det er af stor betydning af navnene altid er opdaterede i dørstationen. Lav en serviceaftale med os og vi sørger for at skifte navneskilte i jeres dørtelefonanlæg. Det gør, at beboerne ikke selv klistrer nye navne op udenpå anlægget. Dels ser det grimt og sjusket ud, dels ødelægge det anlægget med rester af lim og klister.

Galleri over dørtelefoner

Comelit dørstation med video

Galleri over dørtelefoner

Ritto svartelefon og dørstation

Galleri over dørtelefoner

Ritto svartelefon og dørstation med video

Vi er leveringsdygtige indenfor alle mærker af dørtelefoner.