35 43 66 86

Sponsor

Øbro Elektric er stolte af at være sponsor for unges sportslige aktiviteter.

Vi sponsorerer fodboldklubben Kløvermarkens FB kvindehold med spillertrøjer.

Vindere af Serie 1 i 2021.

Stort tillykke, vi hepper på jer!

 

Sponsor KFB pigerSol på kinderne og vind i håret.

Vi ved alle at det er meget vigtigt at få frisk luft og motion. Vores liv er efterhånden blevet alt for stillesiddende foran telefoner og computeren. Om det så er en løbetur alene eller det sociale i holdsporten der trækker. Bare vi kommer i gang, kommer ud og får rørt kroppen. Og vi ved alle, hvor svært det kan være at komme i gang, at tage beslutningen om at få rørt kroppen efter en lang dag på arbejde eller i skolen. Men når vi er afsted, laver den sport vi holder af, alene eller sammen med andre, får vi følelsen af glæde ved at bruge kroppen. Indenfor i sportshallen eller ude i det fri i naturen.

Derfor er det utrolig vigtigt, at der findes tilbud om sportslige aktiviteter til børn og unge. Vi ved, at det giver stor værdi at kunne deltage i sport. Både for bevægelse, generel trivsel og venskaber. De små lokale sportsforeninger er ofte afhængige af sponsorer og frivillig arbejdskraft. Når vi støtter idrætten, støtter vi børn og unge til en bedre fremtid.

Vi sponsorerer t-shirs

Derfor er det vigtigt for os at kunne støtte et fodboldhold med spillertrøjer. Det er med stor glæde og stolthed vi ser Kløvermarkens FB pigehold med vores t-shirts på.

Kløvermarken FB holder til på det nordlige Amager. På store grønne plæner med højt til himlen. Som nabo til kolonihave foreninger og Amager-forbrændingen. Tæt på både byen og stranden. Hop op på cyklen, tag en tur derud på en søndag eftermiddag, nyd naturen og alle de glade børn og voksne der dyrker deres store interesse for fodbolden.

Vi hepper på dem og ønsker dem god vind.