35 43 66 86

Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol gør nøgler til din bolig, ejendom eller virksomhed overflødige. Adgang sker f.eks. med kort, brikker, indtastning af kode, smartphone, smartwatch eller fingeraftryk. Med elektronisk adgangskontrol kan der effektivt skelnes mellem velkomne og ikke velkomne gæster.

Det er en meget fleksibel løsning, der let kan tilpasses den enkeltes behov. F.eks. kan det programmeres til kun at give adgang til bestemte personer, i bestemte tidsrum til bestemte døre.

Nøglebrikker, adgangskoder, apps, med mere kan hurtigt oprettes, ændres eller slettes efter behov.

Elektronisk adgangskontrol giver en del fordele, som ikke kun hæver sikkerhedsniveauet, men også gør adgangen mere simpel. Spar pengene på låsesmeden og få styr på nøglerne til dine døre.

Adgangskontrollen kan kombineres med automatiske dørpumper for komfort. Når dørlåsen aktiveres, for eksempel med en brik, går døren op. Det er en stor hjælpe i hverdagen, når man står med en baby på armen eller med de tunge indkøbsposer.

Her kan du se, hvilke løsninger vi har installeret i en andelsboligforening

Adgangskontrollen giver komfort i din hverdag

Det er også en mulighed at åbne for døre, når man ikke er hjemme, ved hjælp af sin smartphone. Det er meget anvendeligt, når man får leveret pakker, måltidskasser og andet. Det gør hverdagen mere fleksibel.

Kun fantasien sætter grænser for hvordan adgangskontrol kan anvendes og kombineres.

Øbro Elektric ApS har leveret og installeret adgangskontrolløsninger til mange boligforeninger og vi er leveringsdygtige indenfor flere forskellige anlæg.

Prisen på et adgangskontrolsystem afhænger af hvilken løsning du/I ønsker. Der findes adgangskontrol systemer i alle prisklasser og til alle behov.

I samråd med dig afdækker vi dine/jeres behov og hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Vi har ekspertise og uddannelse indenfor:

Med UniLock, kan man kombinere adgangskontrollen og videoovervågning i et f.eks. med Milestone og Siedle og dermed få et mere helstøbt anlæg.

Kontakt os for at få en snak om netop dine behov for adgangskontrol.

Unitek adgangskontrol berøringsfrie magnetlæsere

Siedle Vario adgangskontrol modulopbygget dørstation

Paxton 10

Adgangskontrol med mange muligheder