35 43 66 86

Grundvandspumpe

En Grundvandspumpe er en vigtig del af en elektrisk installation.

Oftest tænker vi først på den, når den ikke virker. Det er først, når vandet stiger i kælderen og vi står med en oversvømmelse, at vi opdager at pumpen er stoppet med at fungere.

Det er vigtigt løbende at gennemgå sin pumpe og dennes installation. Det kan nemlig være medvirkende til at man undgår fejl, før uheldet indtræffer. Pumpen skal for eksempel efterse og renses for eventuelle urenheder. Installationen, kabler og ledninger skal gennemgås for at opdage eventuelle skader, der kan opstå ved slid, ælde eller skadedyrangreb.

For at undgå fejl i installationen på pumpen, kan det være en rigtig god idé, at adskille installationen til pumpen. Mange steder er pumpen tilsluttet den fælles installation, der forsynde hele boligen eller ejendommen. Derved kan man risikere, at al strømmen slår fra, når der kommer en fejl på pumpen. Vi anbefaler, at lave en separat installation til pumpen med egen HPFI-afbryder, derved undgås det, at man står helt uden strøm, hvis pumpen går i stykker.

Det kan vi tilbyde:

Øbro Elektric udfører alle former for installation for grundvandspumper. Både hos private og i boligforeninger.

Vi leverer og installere alle mærker af grundvandspumpe, hvis der er brug for en ny. Vi er også dygtige til at fejlfinde på eksisterende pumper.

Skal der bruges en styring til pumpen, kan vi levere, installere og programmere styringen. Er der opstået en fejl, kan vi foretage en fejlfinding og udskifte komponenter og dele i styringen.

Vi servicerer grundvandspumper. Renser og gennemgår installationen. På den måde sikres det, at pumpen altid er funktionsdygtig.

Er uheldet ude i weekenden og vandet løber over, er det muligt at leje en pumpe. Vi kommer med pumpen og installerer den midlertidigt. Nå I er færdige med at bruge den, afmonterer vi og afhenter den igen.

Kontakt os, så finder vi en løsning

Grundvandspumpe