35 43 66 86

Varmecentralen

Varmecentralen i boligforeningen er en vigtig del af den elektriske installation. Et rum i vores boligforening, der er af stor betydning. Det er hertil HOFOR leverer fjernvarme. Herfra fordeles det varme vand til køkkener og badeværelser. Der er også herfra varmen i radiatoren bliver transporteret rundt i systemet. Fyrrummet indeholder flere elektriske komponenter, for eksempel pumper og motorer. Elementer vi sjældent tænker på. før der opstår en fejl og det varme vand pludselig er blevet iskoldt.

Det er vigtigt løbende af efterse og servicere de elektriske komponenter i installationen. Det kan nemlig være medvirkende til at man undgår fejl, og dermed pludselig står uden varme i radiatoren og varmt vand i hanen. Cirkulationspumperne skal for eksempel efterses for at opdage funktionsfejl. Installationen, kabler og ledninger skal gennemgås for at opdage eventuelle skader, der kan opstå ved slid, ælde eller skadedyrangreb.

Vi kan tilbyde:

  • Øbro Elektric udfører alle former for elektriske installationer i varmecentralen. Blandt andet elektrisk tilslutning af motorer og pumper, men også installering af styringer eller ekstra stikkontakter.
  • Vi har stor erfaring med at hjælpe boligforeninger med opgaver i deres varmecentral. Og da vi ved, hvor vigtigt det er at have varmt vand i hanen og varme i radiatorerne, gør vi vores bedste for at løse problemerne så hurtigt som muligt.
  • Vi klarer opgaver med ny installation, fejlfinding, vedligeholdelse samt udskiftninger på varmeanlægget. 

Varmecentralen

Styring og automatik

Øbro Elektric løser også opgaver inden for styring og automatik.

Vi arbejder med, og har erfaring indenfor alle former for styring og automatik i industrien og private hjem, lige fra en markise i en privat bolig til et produktionsteknisk anlæg på en virksomhed.

  • Vi renoverer og installere styretavler.
  • Vi kan installere og programmere PLC-anlæg samt fejlfinde og omprogrammere.
  • Vi kan installere porte, samt fejlfinde på eksisterende.
  • Vi kan lave motor- og maskinstyring samt fejlfinde og foretage udskiftninger på udtjente dele.
  • Vi installerer og leverer motorværn og motorer. Vi kan foretage fejlfindinger og udskiftninger.

Ring til os og få en snak om dit projekt i varmecentralen.