35 43 66 86

Netværk

Vi er eksperter indenfor netværk. Vi udfører alle former for arbejde indenfor netværk, etablering og fejlfinding. Vi er leveringsdygtige indenfor alle mærker af netværkskomponenter der findes på markedet. Vi er blandt andet certificerede indenfor Zyxels produkter.

Internet er blevet en uundværlig del af vores alles hverdag. Vores samfund er meget højteknologisk og meget kommunikation, blandt andet med myndighederne, foregår derfor online og gennem internettet. Vi er afhængige af en stabil og hurtig internetforbindelse, både til fritid og arbejde.

Vi streamer film, spiller tunge og omfattende computerspil og arbejder hjemme i større og større omfang. Derfor har vi brug for at internettet bare fungerer, det skal være hurtigt os stabilt.

Vi har erfaring med at etablere netværk både til boligforeninger, virksomheder og private. Alle har individuelle behov og i samarbejde med os, finder vi den perfekte løsning.

Vores medarbejdere har kompetencer både indenfor hardware, software og support. Vi kan etablere helt nye netværk med kabling og alle komponenter. Vi kan også fejlfinde på og udvide allerede etablerede netværk. Vores medarbejdere kan både etablere kablet netværk og WI-FI, det vil sige trådløst netværk.

Netværk rackskab

Vi er leveringsdygtige indenfor:

  • Rackskabe
  • Servere
  • Switches
  • Routere
  • Patchkabler
  • Internetudtag

Har du tænkt på sikkerheden i dit netværk?

Flere og flere af de elektriske komponenter vi omgiver os med i vores hverdag kan opkobles på WI-FI. Det kan for eksempel være køleskabet, højtalere og termostater på radiatoren. Derfor er det af stor vigtighed også at indtænke sikkerhed i sin internetopkobling. De fleste af os tænker nemlig ikke på, at fremmede kan få uønsket adgang til vores mest personlige oplysninger ved at hacke sig ind i vores elektriske komponenter. Det kan være katastrofalt og med meget store omkostninger, både personligt og økonomisk, at blive hacket.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan øge sikkerheden i dit netværk. Det gør vi i samarbejde med dig for at kortlægge netop din installation. Hvilke af dine elektriske komponenter er koblet op til internettet? Og hvilken software skal der til for at beskytte dig og din husstand.

Kontakt os, vi finder den perfekte løsning til hurtigt, sikkert og stabilt internet