35 43 66 86

Boligforeninger

Boligforeninger ligger vores hjerte nært.

Øbro Elektric servicerer flere boligforeninger, andels- ejer- og lejerforeninger, lokalt på Østerbro, Indre By, Vesterbro, Amager og  Nørrebro.

Det betyder, at vi har stor erfaring indenfor alle de former for elektriske installationer der findes i boligforeninger. Vi påtager os alle opgaver, store som små.

Vores faste boligforeninger er højt prioriterede, og det er meget vigtigt for os at yde en hurtig og god service, når den elektriske installation driller.

Skal vi også være jeres faste elektriker?

Gør som vores andre faste boligforeninger.

Kig forbi vores kontor på Marstalsgade 2 og tag en snak med os om jeres boligforening og projekter.

At have en håndværker er en tillidssag, så kom forbi og se hvem vi er.

Service

Vi er eksperter indenfor dørtelefonanlæg, både nye og gamle. Vi installerer nye anlæg og reparerer gamle. Vi er leveringsdygtige indenfor alle mærker.

Vi kan fejlfinde på opgangslyset, hvis det ikke virker, udskifte lamper, tryk og trappeautomater.

Vi kan lave helt ny installation til belysning i opgangen. Vi har et stort udvalg af lamper og leverer mange forskellige typer for belysning, for eksempel LED og sensorstyrede lamper.

Vi kan skifte foreningens hovedtavle eller installere tre faser i opgangen for at opgradere beboernes installation og mulighed for at installere induktionskomfur.

Vi kan servicere foreningens varmerum og grundvandspumper. Fejlfinde og udskifte defekte dele.Netværk Switch ZyXEL

Netværk

Øbro Elektric udfører alt arbejde indenfor netværk. Vi er leveringsdygtige i alt der vedrører telefon, EDB og netværk. Vores montører kan både installere nye netværk og fejlfinde på gamle. Vi leverer og installerer routere og rackskabe. Vi kan installere både netværk med kabling og trådløse netværk.

Vi er forhandlere af ZyXEL. Vores elektrikere er uddannede indenfor ZyXEL og har stor erfaringen med installering af deres produkter.

Sikring i boligforeninger

Til sikring af beboerne og boligforeningen, har vi stor erfaring i at installere adgangskontrol og videoovervågning.  Samt for eksempel installering af dørtelefon med video for at øge beboernes sikkerhed for, hvem der lukkes ind i opgangen.

Til brandsikring af opgangen og boligforeningen, kan vi installere forskellige løsninger indenfor brandmeldere, som fast installation eller med batteri.

God lampe til opgange i boligforeninger

Vi kan levere og installere dørpumper samt fejlfinde og udskifte eksisterende. Vi har også ekspertise indenfor automatiske dørpumper.

Kig gerne forbi vores kontor på Marstalsgade for at se vores udvalg af lamper og dørtelefoner.

Booke et møde

Vi tilbyder bestyrelser af foreninger at booke et møde med vores installatør Isaak om aftenen. Her er kan man gennemgå netop jeres ejendoms ønsker og blive inspireret til nye løsninger indenfor det elektriske område. Se og afprøve dørtelefoner, lamper og dørautomatik.

Øbro Elektric har døgnservice, det betyder, at telefonen bliver taget døgnet rundt skulle uheldet være ude.

Kontakt os og få en snak om netop jeres behov.