35 43 66 86

Dørautomatik

Øbro Elektric leverer og installerer flere forskellige mærker indenfor dørautomatik.

Dørautomatik med brik
Dørautomatik med brik

Har du nogensinde prøvet at stå med hænderne fulde, med indkøb eller et sovende barn i favnen, samtidig med, at du skulle finde nøgler frem for at låse op og derefter skubbe en tung dør op? Det har de fleste vist prøvet.

Her er et andet scenarie. Du kommer hjem med indkøb, eller med et sovende barn i favnen. Du tager din nøglebrik frem, bipper den på et display og hoveddøre åbner selv. Når man først har prøvet dette, går man aldrig tilbage til første scenarie igen.

Automatisk døråbning kan benyttes til flere forskellige formål. Det er for eksempel også en meget komfortabel adgangsløsning til cykelkælderen. Installeres dørautomatik på døren til cykelkælderen eller skuret, er det slut med at holde balancen med cyklen, samtidig med at døren til cykelkælderen skal åbnes.

Dørautomatik dørpumpe
Automatisk dørpumpe

Skal vi også gøre din hverdag lettere?

Efter Corona epidemien ønsker flere og flere også at mindske berøring med steder, hvor mange mennesker færdes på grund af smitte. Her kan den automatiske døråbning også være svaret. Når der installeres en automatisk dørpumpe, kan døråbningen aktiveres på flere måder, så berøring undgås. Aktiveringen kan nemlig ske med brikker, sensorer eller fjernbetjeninger. Herved opnås berøringsfri og hygiejnisk døråbning samtidig med at komforten højnes og hverdagen gøres lettere.

Mange af os benytter os af handel på internettet og dermed efterfølgende levering af pakker. Den automatiske døråbning kan benyttes til at åbne for pakkeposten, hvis du ikke er hjemme, når posten kigger forbi.

Automatisk døråbning kan kombineres med dørtelefonanlæg og adgangskontrol i øvrigt.

Vælges døråbning med brik, er der flere fordele både med komforten og sikkerheden:

  • Nøglebrikken gør hverdagen nemmere med automatisk døråbning.
  • Brikken kan kodes til kun at give adgang til bestemte områder og bestemte tidsrum.
  • Har der været hærvært eller tyveri, kan man aflæse hvem der har benyttet sin nøglebrik i en bestemt periode.
  • Mister man sin brik, kan den slettes i systemet med det samme. Man undgår dermed, at alle nøgler skal skiftes til lejligheden eller til boligforeningen.

Der er rigtig mange muligheder indenfor dørautomatik. Sammen med dig, kan vi finde den rigtige løsning til dit behov.

Kontakt os, Øbro Elektric installerer dørautomatik både i private hjem og i boligforeninger.