35 43 66 86

Milestone softvare til videoovervågningVideoovervågning

Brugen af videoovervågning bliver mere og mere udbredt. Overvågning skaber tryghed og er et af de bedste redskaber, der findes når du skal sikre din bolig, forretning eller virksomhed.

Det er lovligt at overvåge sin egen private ejendom, herunder indkørsel, have og indgangsparti. Der skal dermed ikke søges tilladelse til opsætning af kameraer. Dog skal der med tydelig skiltning informeres om at der er opsat kameraer.

Overvågning virker

  • Video overvågning hjælper dig med at beskytte dine værdier, ejendele, bygninger, kollegaer og ansatte.
  • Anvendelse af overvågning har en stor præventiv virkning, både overfor planlagt kriminalitet og den spontant opståede.
  • Videooptagelserne giver mulighed for hurtig efterforskning af eventuelle sager eller mistænkelige situationer.

Øbro Elektric har leveret overvågningsløsninger til både virksomheder, boligforeninger og private boliger og er leveringsdygtige indenfor flere forskellige anlæg til sikring.

Vi er leveringsdygtige både indenfor hardware og software til videoovervågning.

Øbro Elektric er:

Kontakt Isaak for en vurdering af netop jeres behov.

Videoovervågningen giver mere værdi, når den ikke står alene.

Øbro Elektric udfører alt arbejde indenfor netværk. Vi er leveringsdygtige i alt der vedrører telefon, EDB og netværk. Vores montører kan både installere helt nye netværk og fejlfinde på gamle. Vi leverer og installerer routere, switche og rackskabe. Vi kan installere både netværk med kabling og WI-FI, trådløse netværk.

Det er vigtigt at indtænke sikkerheden, når man installerer netværksløsninger. At blive hacket kan have store personlige og økonomiske udfordringer.

Vi er forhandlere af ZyXEL. Vores elektrikere er uddannede indenfor ZyXEL og har stor erfaringen med installering af deres produkter.

Til sikring af beboerne og boligforeningen, har vi stor erfaring i at installere adgangskontrol og videoovervågning.  Samt for eksempel installering af dørtelefon med video for at øge beboernes sikkerhed for, hvem der lukkes ind i opgangen.

Vi er eksperter i sikring.

I samarbejde med os, finder vi den helt rigtige løsning til jer.