35 43 66 86

Toget i vinduet

Vi er kendte i området for vores vindue med toget. Toget har kørt i vores vindue de sidste 10 år. Udstillingen skifter efter de forskellige sæsoner.

Det startede med at være en juleudstilling, inspireret af gamle dages juleudstillinger i forretningsvinduer til glæde for børn og voksne. Da vi så, hvor glade kvarterets børn var for at kigge forbi, lavede vi også en påske udstilling med tilhørende påske konkurrence. Hurtigt derefter blev det til en helårs ting, med skiftende udstillinger, for vi kan slet ikke undvære alle de glade børn i vores hverdag.

Vi glædes hver dag over alle de børn der kigger forbi. På vej hjem til og fra vuggestue, børnehave og skoler. Børnehaverne og vuggestuerne går forbi på tur for at trykke på toget. Der er endda hunde, der hygger sig med at kigge på vores tog, når de går deres daglige ture med deres ejere.

Toget i vinduet og Påskekonkurrencen

Vi elsker vores stemningsfulde julevindue, men årets højdepunkt er nok påskekonkurrencen. Vi pynter vinduet op med æg, kyllinger, lam, kaniner og en masse påskeslik. Alle kan deltage i konkurrencen om påskeslikket. Man deltager med en tegning og vinderen findes ved lodtrækning af tegningerne. Vinderen bliver ringet op og kan derefter hente sin præmie på kontoret i Marstalsgade 2.

Alle de tegninger vi har fået til konkurrencen bliver hængt op i vores vinduer, så vi og forbipasserende kan nyde de flotte kunstværker. Det er et tilløbsstykke, der er rigtig mange der stopper op for at se på de flotte og fantasifulde tegninger.

Så kig forbi vores vindue, tryk på toget i vinduet, se på udstillingen og vink til os når I går forbi, det bliver vi så glade for.

Vi ses på Marstalsgade 2!

Det er intet mindre end en præmiere!

For første gang har vi Shopkins i vinduet.

Kom forbi og se vores store samling.

Toget i vinduet - Shopkins Toget i vinduet