35 43 66 86

Siedle porttelefon anlæg på kollegie.

Udskiftning af eksisterende porttelefonanlæg til Siedle anlæg.

Kunden havde et gammelt dørtelefonanlæg, der ikke længere virkede. Derfor kontaktede de os for at finde en løsning, der passede til de specielle behov der er på et kollegie. På et kollegie er der oftest stor udskiftning af beboere og dermed mange udskiftninger af navneskilte, for at holde et porttelefon anlæg opdateret.

Ønsket var, at få et anlæg, der kunne lave opkald til beboernes mobiltelefon. Via mobiltelefonen er det muligt at have en samtale og lukke besøgende ind. Derfor blev anlægget fremstillet med kodetastatur i stedet for et klassisk dørtelefonanlæg med navne på trykkene. Dette var den rigtige løsning for kollegiet.

I samarbejde med en arkitekt blev der valget et Siedle Classic anlæg med frontplade i bruneret messing.

En frontplade af bruneret messing fra Siedle er vedligeholdesfri. Det vil sige, at pladen ikke skal pudses, kun tørres af med en blød klud. Det betyder, at pladen patinerer naturligt og holder sig smuk i rigtig mange år.

Frontpladens mål blev tilpasset til indgangspartiet. Resultatet er som det ses, et design der passer til det smukke indgangsparti.

Her kan du se før og efter billeder.

Udskiftning af gammelt porttelefon anlæg til Siedle - før

Før

Udskiftning af gammelt porttelefon anlæg til Siedle - efter

Efter

Øbro Elektric er stolte af vores udførte opgaver. Dørtelefoner ligger vores hjerter nært.

Vi har et tæt samarbejde med boligforeningen eller boligforeningens arkitekt, når der skal installeres et nyt dørtelefonanlæg. Det er vigtigt, at dørtelefonanlægget passer til bygningens arkitektur. Det er af stor betydning for os, at levere et produkt der passer til lige netop jeres behov.

Står din boligforening i overvejelser om et nyt dørtelefonanlæg, så kontakt os.

Vi viser også gerne frem om aftenen efter aftale. Tag bestyrelsen med og find lige det anlæg der passer til jeres forening. Ring til os, så finder vi et tidspunkt, der passer ind i jeres planer for fremvisning.