35 43 66 86

Automatisk døråbning i en andelsforening

Siedle Vario og automatisk døråbning med nøglebrikker.

Paxton briklæser og kodetastatur

Øbro Elektric blev kontaktet af en andelsboligforening der ønskede at udskifte sit dørtelefonanlæg. Det gamle anlæg var nedslidt og kun virkede sporadisk. I samme forbindelse ønskede foreningen at installere automatisk døråbning og adgangskontrol med nøglebrikker.

Automatisk døråbning
Automatisk døråbning på hoveddøre

Adgangskontrol og automatisk døråbning

Foreningen ville gøre hverdagen nemmere for beboerne i foreningen, derfor ønskede de at få installeres dørautomatik på to opgangsdøre og en dør til cykelkælderen. Samtidig blev der installeret adgangskontrol på alle de fælles døre i foreningen til kældre, bagtrapper og lofter. Der blev installeret briklæser ved alle foreningens fællesdøre. Dette gjorde de dyre systemnøgler overflødige. Hvis en beboer mister en af sine dørbrikker, er det meget nemt at slette brikken i systemet. Dermed skal alle låse ikke skiftes, når en beboer mister sine nøgler.

Siedle Vario dørtelefonanlæg

Siedle Vario og automatisk døråbning
Siedle Vario dørtelefonanlæg

Foreningen valgte at få installeret et Siedle Vario dørtelefonanlæg. Grunden til valget var, at der ikke var så meget plads der hvor anlægget skulle placeres, da det skulle sidde på en smal væg ved siden af hoveddøren. Et Siedle Vario dørtelefonanlæg kan fremstilles, så det kun er 13 cm i bredden.

Et Siedle Vario dørtelefonanlæg er fremstillet i vejrbestandig plastic. Anlægget fås i 6 standartfarver: hvid, højglans hvid, sølv-metal, højglans sort, rav-glimmer og mørk grå glimmer. Det er desuden en mulighed at få fremstillet et anlæg i lige den farve man ønsker. Vario er modulopbygget, hvilket vil sige, at man kan sammensætte lige præcis de muligheder, man ønsker der skal være i dørtelefonanlægget. I denne forenings tilfælde, et audioanlæg med briklæser indbygget. Farven blev valgt i lysesgrå, en farve der står godt til de petroleumsfarvede hoveddøre og den lysegrå pudsede facade.

Skal vi også installere automatisk døråbning for jeres boligforening?

Kontakt os, sammen finder vi den rigtige løsning.