35 43 66 86

Opgang

Boligforeningens opgang er den fælles adgangsvej til alle lejlighederne og den benyttes hver dag af mange mennesker. Opgang er det første indtryk beboere og gæster får af jeres forening, når de træder ind af hoveddøren. Derfor er det vigtigt, at den elektriske installation fungerer.

Belysningen på opgangen er af stor betydning. Lyset skal virke, både for beboernes sikkerhed og tryghed. Det er meget forskelligt, hvad den enkelte boligforening ønsker i form af lamper og der er mange muligheder. Nogle vælger et specielt design, klassisk eller moderne for at passe til opgangens stil. Andre lægger vægt på hvad lampen kan, for eksempel i form af lysstyring med sensor og energioptimering.

Lysinstallationen i opgangen kan udføres med flere forskellige løsninger for lysstyring:

  • Colombustryk til tænding af lyset i opgangen.Opgang columbustryk
  • Trappeautomat som tænder og slukker lyset, når der trykkes på kontakten i opgangen.
  • Akustisk styring: Lyser tænder, når døren går op og nogle går på trappen.
  • Installering af lamper med indbygget sensor, lyset tænder, når lampen registrerer bevægelse.

Opgang sensorlampe

Øbro Elektric servicerer mange boligforeninger, derfor har vi stor erfaring med den elektriske installation i opgange. Virker lyset pludselig ikke, er vores medarbejdere hurtige og dygtige til at finde fejlen. Vi ved hvor vigtigt det er for beboerne, at lyset virker. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at finde fejlen så hurtigt som muligt og få udskiftet eventuelle defekte dele.

Mange af de ejendomme vi arbejder hos, er omkring de 100 år gamle. Det betyder, at det ofte er nødvendigt at få skiftet den gamle installation i form af stofledninger og slidte tryk. Også her kan vi være behjælpelige.

Det betyder meget for os, at vi sammen med jer finder lige den rigtige løsning til jeres forening. Så kig forbi vores kontor på Marstalsgade 2, til en snak eller ring til os.