35 43 66 86

Siedle

Siedle er en tysk virksomhed der producerer porttelefon-løsninger kendetegnet ved høj kvalitet, funktionalitet og godt design.

Systemet er veludviklet, med alle de nyeste løsninger indenfor adgangskontrol og overvågning. Produkterne er fremstillet i meget holdbare materialer, og frem for alt er det meget driftsikkert.

Designet er gennemtænkt og brugervenligt. Systemet er modulopbygget så det er muligt at tilpasse den enkelte kundes behov. Systemet kan opbygges helt enkelt med dørtryk og svartelefoner, som et helt klassisk dørtelefonanlæg. Eller det kan opbygges med video i dørstationen for sikkerhed, så brugeren kan se, hvem der lukkes ind i opgangen. Det er også muligt at installere dørbrikker i anlægget, så man slipper for nøgler.

Anlægget fås i flere forskellige farver, der er et udvalg af standart farver, men det er også muligt af få farven tilpasset netop jeres ejendom efter ønske. Dørstationen kan  udføres i messing eller rustfrit stål, da er overfladen behandlet, så den ikke ruster og messingen skal ikke pudses. Der er rigtig mange muligheder for at opbygge dørtelefonanlægget så det passer til netop din forenings behov.

Vores elektrikere er uddannede i installation og fejlfinding på Siedle dørtelefonanlæg. Det betyder, at vi kan give 5 års garanti på Siedle dørtelefonanlæg installeret af os.

Øbro Elektric er Siedle Studio Partner

Siedle har valgt os til at være deres Studio Partner.

I vores lokaler på Østerbro , Marstalsgade 2, har vi et showroom, hvor vi udstiller produkterne.

Går din forening eller virksomhed og overvejer et nyt dørtelefonanlæg? Kom forbi, føl kvaliteten og tryk på knapperne, eller som de siger hos Siedle “Please do touch!”

Kom selv forbi vores lokaler, eller tag bestyrelsen med, og få en introduktion og en kop kaffe.

Vi viser også gerne frem om aftenen efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt, der passer ind i jeres planer for fremvisning.

Klik her og se et udvalg af Siedles produkter.

Siedle studio