35 43 66 86

Vi havde 10 års jubilæum og det fejrede vi d. 27/8-2014

På en smuk og varm sensommer eftermiddag samlede vi kunder, leverandører, naboer, venner og familie til fejring af vores 10 års jubilæum. Det var en stor dag for os og vores ansatte.  10 år med firma på Østerbro, sikke en dag, sikke en rejse. Fra enmandsfirma, hvor kontor, lager og værksted var bagagerummet på en gammel bil. Til faste kontorlokaler, lager og værksted med både elektrikere og lærlinge ansat.

Festen holdt vi i vores lokaler på Marstalsgade 2 og i den tilstødende gårdhave. Vejret var skønt, humøret højt og gæsterne mange.

Der var forskellige konkurrencer for store og små. Præmierne var sponsoreret af flere forskellige af vores  leverandører. Stor tak til dem. Der var musik, underholdning og noget at spise og drikke.

Isaak deler præmier ud til vores jubilæum

Familie og venner havde været med til at pynte vores lokaler op til en festlig dag. Vi kunne ikke have gjort det uden jer. Der var en stor buffet med dejlig mad og skønne kager. Og selvfølgelig noget at drikke. Der var noget for enhver smag. Ingen gik sultne eller tørstige hjem.

Buffet til vores jubilæum

Kjeld Laurtisen kom og spillede på sit fantastiske Hammondorgel. Børn og voksne blev fanget af musikken og den helt specielle fede lyd fra leslie-højtaleren. Han startede festen og satte stemningen.  www.kjeldlauritsen.dk

Kjeld Lauritsen

Michael Frederiksen, Trylle-Michael, underholdt med sit fortryllende show. Der var magi i luften den dag. Michael tryllebandt store og små med sine tricks og tryllerier. Alle var dybt opslugt og godt underholdt.  www.trylle-michael.dk

Trylle Michael

Bob Shivers med band sang skøn soul og jazz. Der var sommerstemning og underholdning til alle gårdens beboere. Det var svært at sidde stille til musikken.

Bob Shivers

Det var en fantastisk dag!

Tusinde tak til alle jer der kom og gjorde dagen til noget særligt.

Bedste hilsner fra Miguel, William, Youssef, Kim, Jakob, Henrik, Annika & Isaak

The Crew 10 års jubilæum

Gæster i gården

Gæster i gården