35 43 66 86

Dørtelefoner

Vi er eksperter indenfor dørtelefoner.

Øbro Elektric servicerer mange andels-, ejer- og lejerforeninger. Det betyder, at vi har stor erfaring indenfor alle mærker for dørtelefoner og hele porttelefonanlæg.

Dørtelefonanlægget er en meget vigtig del af den elektriske installation i en boligforening. En ting, man ofte tager for givet og ikke tænker over, før det ikke virker. Dørtelefonanlægget sikrer, at der ikke er fri adgang til opgangen. Det giver beboerne tryghed at vide, hvem der lukkes ind.

Dørtelefonanlægget giver gæster og beboere det første indtryk af boligforeningen. Derfor sender både udseende og virkemåde mange signaler til brugeren om netop jeres forening. Virker det? Kan man høre, hvad der bliver sagt? Hyler det? Passer designet til huset og hoveddøren? Er det brugervenligt, intuitivt og nemt at betjene. Husker viceværten at få opdateret navnene? Ser det rent og pænt ud? Giver det beboerne en følelse af tryghed? Er der for eksempel behov for at opgradere med video?

Mange mennesker er meget afhængige af at anlægget virker, for eksempel ældre, der får leveret mad og får besøg af hjemmeplejen. For dem, er det en livsnødvendighed, at kunne lukke op for hoveddøren fra deres lejlighed.

Derfor er dørtelefonanlæg højt prioriteret hos os. Vi gør alt, hvad vi kan, for at yde hurtig hjælp til de foreninger vi servicerer, når deres anlæg driller.

Vores elektrikere har stor erfaring med alle former for dørtelefonanlæg

Vi laver fejlfinding oppe i lejlighederne og på hele anlægget, så det hele fungerer.

Vi kan udskifte defekte dele eller installere et helt nye anlæg, hvis det gamle er udtjent. Der er mange overvejelser, når dørtelefonanlægget skal skiftes. Der er mange krav, ønsker og spørgsmål. Derfor tilbyder vi, at man kan booke en fremvisning af dørtelefonanlæg om aftenen. Tag bestyrelsen med, sammen finder vi den rigtige løsning til jeres forening.

Vi laver nye navneskilte og skifter de gamle ud. Bare skriv en mail til os, så får vi det ordnet så hurtigt som muligt.

Vi er leveringsdygtige indenfor alle mærker af dørtelefoner:

Ring til os, vi er eksperter i dørtelefoner