35 43 66 86

Varmepumpe

Varmepumpe Panasonic
Varmepumpe indendørs del

Øbro Elektric installerer din luft til luft varmepumpe.

Vores installatører er certificerede til at installere luft til luft varmepumper og er leveringsdygtige indenfor alle mærker.

En varmepumpe er en miljørigtigt og billig løsning til opvarmning af et hus, en kolonihave eller et sommerhus. Det er væsentligt billigere at opvarme med en varmepumpe end med for eksempel el-radiatorer. Dermed er der penge at spare på opvarmningen af dit hus.

Nogle typer af varmepumper kan styres med en app på telefonen. Det betyder, at varmepumpen kan fjernstyres og sættes til at opvarme huset, når man ikke selv er der. Det giver en stor følelse af komfort at komme hjem til sit dejlige varme hus eller sommerhus. Det betyder også, at man kan nøjes med at opvarme huset, når der rent faktisk er behov for det. Det giver igen en besparelse på elregningen.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

Varmepumpe Panasonic
Varmepumpe udendørs del

Varmepumpen monteres med en del inde i huset og en del udenfor huset. Disse to dele er forbundet af en rørinstallation. Den virker ved at trække varmeenergi ud af luften udenfor huset og bruge enegien igen til at opvarme luften inde i huset. Den del der monteres inde i huset virker ved, at trække luften inde i huset gennem en en blæser, varme luften op og blæse den varme luft ind i huset. Det vil sige, at luften indendørs cirkuleres, når varmepumpen kører.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige varmepumper på markedet. Derfor er der vigtigt at finde den rigtige løsning, før den bliver installeret. Skal den kunne fjernstyres ved hjælp af en app? Hvor meget må den støje? Hvor stort er huset? Skal den kunne virke som aircondition om sommeren?

Sådan foregår installering af din varmepumpe:

  • Vores installatør gennemgår sammen med dig, hvad dine behov er og hvilken varmepumpe der skal installeres.
  • I beslutter sammen hvor varmepumpen skal placeres og hvordan den elektriske installationen og rørinstallationen skal føres.
  • Oftest tager arbejdet omkring 7 timer, alt efter installationen.
  • Varmepumpen kan benyttes umiddelbart efter arbejdet er fuldført.

Kontakt vores installatør, sammen finder vi den bedste løsning til dit behov

Varmepumpe i sommerhus
Luft til luft varmepumpe er den perfekte løsning til dit sommerhus eller kolonihave