35 43 66 86

Øbro Elektric installerer alle former for ladestandere til elbiler.

ABB Ladestander
Terra AC wallbox

Efterhånden som den grønne omstilling vinder frem og vi bevæger fra den sorte til den grønne energi, bliver der solgt flere og flere elbiler. Når man anskaffer sig en elbil, er der flere forhold man skal tage hensyn til, bland andet ladestander.

Elbiler og hybridbiler skal tankes med el. Det sikre valg er, at installere en ladestation hjemme hvor man parkerer sin bil. Det gør opladningen let og altid tilgængelig. Man kan derved også selv bestemme hvornår bilen bliver opladt, for eksempel på tider af døgnet, hvor elprisen er i bund. Det giver frihed og man er ikke afhængig af, at der er en ledig parkeringsplads ved en offentlige ladestander.

Sådan foregår installeringen af en ladestander:

  • Vores installatør, Isaak, gennemgår sammen med dig din installation for at sikre, at den lever op til kravene til en ladestander.
  • Installationen til opladeren skal trækkes fra eltavlen inde i huset. I beslutter sammen hvor opladeren skal placeres og hvordan installationen skal føres. Skal kablet føres synligt, i rør, eller graves ned? For at sikre, at installationen lever op til alle sikkerhedsmæssige krav, skal der etableres et nyt kabel til laderen.
  • Der skal installeres en ekstra HPFI afbryder og gruppeafbryder eller kombirelæ til opladeren. Dette gøres for at sikre, at strømmen ikke går i hele installationen, hvis der opstår en fejl i ladestationen.
  • Oftest tager arbejdet 2-5 timer, alt efter installationen.
  • Laderen kan benyttes umiddelbart efter arbejdet er fuldført.

Vi installerer alle former for opladere til elbiler

Ladestander Tesla
Tesla Wall Connector

Øbro Elektrik er certificerede hos Tesla.

Teslas Wall Connector er Teslas egen oplader. Den er kan monteres både udendørs og indenfor og er udført i et funktionelt design.

Vi er certificerede til at installere Teslas Wall Connector. Det betyder, at vores installatør har gennemgået kurser hos Tesla og er blevet uddannet i at installere Teslas opladningsudstyr. Vi opfylder dermed Teslas høje krav til kvalitet.

Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning til din elbil

Vi kører naturligvis elbiler hos Øbro Elektric